Studiedagar

Alla våra populära kurser kan även genomföras som studiedag på Din arbetsplats. Givetvis kan vi även skräddarsy studiedagar, t.ex. med moduler från våra olika kurser.
Heldag 5 moduler Pris 14000 kr
Halvdag 3 moduler Pris 10000 kr
Halvdag kan genomföras för- eller eftermiddag, samt kvällstid.
10 % rabatt lämnas vid samtidig bokning av 3 evenemang till samma förvaltning.
Kostnader för lokal, resor, logi och ev traktamente tillkommer enligt standardkontrakt. Ladda ner pdf.
Intresseanmälan till info@neoteric.se eller via formuläret längst ner på sidan. Här finns broschyr med komplett info om hur du bokar studiedag. Hämta Standardkontrakt här och Prislista här.
Ange kurs, ort och förslag på datum så hör vi av oss snarast. Allra snabbast går det om Du även anger Ditt namn och telefonnummer.

Barnverksamhet på friskvårdsanläggning:
Lekar och annat skoj.
Lär Dig hur man startar och driver en barnverksamhet på en modern friskvårdsanläggning. Vi fokuserar på ROLIGA, fartfyllda aktiviteter för barn i åldrarna 4-12 år.
Förkunskapskrav: Inga.
Skriftlig dokumentation: Ingår alltid. Möjlighet att köpa musik på plats erbjuds (faktureras).
Tid: Två heldagar

Baskurs i cycling

Allt Du behöver för att kunna leda roliga, varierade och säkra pass i cycling! Du får lära Dig passupplägg, ledarskap, musikanalys, säkerhet och cykelspecifik träningslära.
Förkunskapskrav: Inga.
Skriftlig dokumentation: Ingår alltid. Möjlighet att köpa musik på plats erbjuds (faktureras).
Tid: Två heldagar.

Avancerad cycling

När Du känner att Du behöver komma vidare med Ditt ledarskap. Här är kursen som fokuserar på att lyfta Dig till ännu högre höjder! Vi jobbar stenhårt med ledarskapsträning och typpass. Detta är kursen där ledarna verkligen jobbar utifrån Dina behov och förutsättningar!
Förkunskapskrav:
Du bör ha lett cycling regelbundet i minst ett år.
Skriftlig dokumentation:
Ingår alltid. Möjlighet att köpa musik på plats erbjuds (faktureras).
Tid: Två heldagar

Livskvalitet med rörelse – För seniorer som är rörligare

Du som jobbar med seniorer är mycket viktig, även för oss på Neoteric! De utvärderingar vi fått efter tidigare kurser, samt oräkneliga telefonsamtal och mejl, har tydligt visat på ett önskemål: En kurs med innehåll för de seniorer som är rörligare, dvs där övningarna huvudsakligen utförs stående eller på matta, samt även i rörelse.
Vi på Neoteric vill därför att ge dig ännu flera redskap att hjälpa seniorerna känna sig starkare, yngre, gladare och friskare, kort och gott ett liv med ökad livskvalitet!

Kursinnehåll: Massor av direkt applicerbara idéer. Allt innehåll nytt, inget från tidigare kurser.

  • Latingympa – Värm upp. Dansa bl.a. salsa, mengue, tango mm. Avsluta med en nedvarvning. Effektiv och säker träning till härlig latinmusik
  • Senioryoga– Få aktiviteter förbättrar seniorens balans, rörlighet och styrka bättre än yoga. Programmet strävar efter ett naturligt flöde, som även innehåller övningar för andning och avslappning, vilket även hjälper till reducera stress.
  • Cirkelträning – Med och utan hjälpmedel stärker vi muskelstyrka, kondition och balans. Svettigt, festligt och tidseffektivt!
  • Dans– Line dance, folkdans, sällskapsdanser. Dans är glädje och nytta i en oslagbar kombination, dvs rörelseglädje när det är som bäst!
  • Tai chi för balans och hållning - Otroligt effektiv träning med fokus på områden som är viktiga för seniorer, balans och hållning. Passar för alla, då det dessutom är enkelt att lära.

Målgrupp: Personal inom äldreomsorg och dagvård. Sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Friskvårdsanläggningar. Gympaledare. Intresserade från SPF, PRO etc.

Senior i rörelse – För rörligare seniorer

Denna kurs syftar till att ge inspiration till säker, rolig och omväxlande träning för senioren. Träningsprogrammen har som mål att hjälpa senioren att leva bli friskare och starkare, samt att förebygga farliga FALL. Träningen ska vara funktionell och hjälpa till att höja livskvalitén. Med förbättrad balans, styrka och kondition får senioren en bättre och rikare vardag. Övningarna är anpassade efter seniorgruppens speciella behov och önskemål. Du får även tips på hur du ska anpassa din instruktion, för att på bästa sätt möta klienter/kunder med syn- och hörselnedsättningar, samt med demens.

Kursinnehåll: Massor av direkt applicerbara idéer. Allt innehåll nytt, inget från tidigare kurser.

  • Senioryoga – Ett individualiserat, säkert och effektivt sätt för äldre att bibehålla en meningsfull och aktiv livsstil.
  • Säker på fötterna – Fallförebyggande gympa i tre nivåer.
  • Sittande pilates – Alla positiva effekter av pilates, men sittande.
  • Tai chi för seniorer – Perfekt balans- och hållningsträning.
  • Träning för dementa - Effektiv och säker träning för personer med demens.

Målgrupp: Personal inom äldrevård och dagvård. Friskvårdsanläggningar. Gympaledare. Intresserade från SPF, PRO etc.

 

Jag är intresserad av följande kurser som studiedag

   
Barnverksamhet
Baskurs i cycling
Avancerad cycling
Livskvalitet med rörelse
Senior i rörelse
   
Förslag till datum:
   
Namn:*
E-post:*
Förskola/arbetsplats:
Adress:*
Pn och ort:*
Telefon (endast siffror):*
Referens och fakturaadress om annan än ovan:
Meddelande:
Ange 4 valfria siffror i fältet: